Post by temepermortlo on Feb 24, 2022 17:59:11 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rally Fury - Extreme Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rally Fury - Extreme Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара генератор кристала ▞▞▞
▞▞▞ Rally Fury - Extreme Racing 2022 version ▞▞▞
Ово је најгора игра коју сам видео, у овој игри када се ауто удари, стартоваћете са увек 100 метара уназад. Мислим да треба да порадите на овоме
Vector Arcade jzoj
Ружни и нестварни аутомобили, лоша игра.
Идете око стазе. То је то, једна трака. Требало би да зарадите звездице да бисте напредовали на друге песме, али нема упутства како то да урадите.
Супер!!!
Требало би да има опцију за оцењивање са нула звездица јер игра није вредна једне звездице и најгоре контроле икада у игри
Лоша графика и физика. Можда ок за 5 година.
не знам шта си урадио са та последња два такозвана ажурирања. из било ког разлога не могу да се пријавим на свој налог у игри. Чак и када отворим игру са Гугл плеја. Ваши огласи више чак ни не раде. Штета јер је била лепа утакмица.
Rally Fury - Extreme Racing Kilpa-ajo jrf
Rally Fury - Extreme rally autoracen Racen souz
Поновите мени игре, додајте још лепших аутомобила у хлеб од истих аутомобила али различите статистике. Боља графика. Боља вештачка интелигенција јер се увек обруши на мене. Боља контрола као што је дрифтање. Боље карте, поглед из пилотске кабине би био одличан.
Ова игра је супер кул. Направите више игара које ће бити супер супер цоолер од ове Свиђа ми се ова игра и надам се да ћете направити још оваквих игрица. Тако да ову игру оцењујем са три звездице.
Да је то опција, оценио бих 0/5 Заиста брзо троши батерију телефона. Загрева телефон за око 15 минута. Контроле контролера су неосетљиве. Аутомобили се понашају као срање на мермерном поду. Графика чини да ПАЦ-ман изгледа као ултра ХД. Буквално немам ништа позитивно да кажем о томе.
Свидела ми се игра, толико је забавна, лепа графика да сте је заиста толико ставили да бисмо се забавили. Волео бих ако можете да укључите или искључите ауто кочницу и волео бих да више аутомобила прилагодите више мапа, али мој највећи захтев је да укључите или искључите аутоматско кочење и додајте камеру за возача и заиста бих волео да све то убаците
Ова игра је једноставно фантастична.али проблем је када се ауто судари, нема штете, а када се трка заврши аутоматски се враћамо на главни екран уместо у лоби, па вас молимо да поправите то. Такође додајте оквир за поруку у текст са пријатељима .Хвала вам
Ова игра је фантастична, али барем би требало да додате неко оружје као што су бомбе, ракете🚀, оружје и тако даље. И верујем да ће то учинити игру занимљивом. Обећавам 🙏.
Обожавам игру у реалној игри, па молим додајте нову мапу као што је град и нови ауто, хвала
Апликација је потпуно неуспешна, молим вас надоградите графику
Мултиплаиер је лажан.Сви су ботови који се понашају као играч
Не могу дати 5 звездица због ограничених опција. После четири недеље игре, остао сам без нивоа.
Најгора тркачка игра 🎮. Разочаравајући
Рекао бих да ова игра има нешто додатног што чини да изгледа мало боље од Русх Ралли 2. И она игра мало боље, али претпостављам да је то вероватно због НОС-а и подстиче дрифтовање. Одлична ствар је што подржава мој Саитаке СТК-7007Ф1, другим речима подржава ХИД Блуетоотх контролере. Има својих недостатака као што је притиском на старт улази у мени игре, али не могу да изађем из њега, осим ако не држим старт притиснут. Девс, можете ли то поправити?
Rally Fury - Extreme Racing Състезателни ehud
Много је споро и без осећања за кривине
Кажете да је ово екстремна трка. Али то није екстремно. Потребно је још побољшања.
Ова игра је невероватна, волим графику, сјајне аутомобиле, али разлог зашто сам дао три ✨ јер су поправке гума скупе, а такође недостаје унутрашња камера, даћу пет звездица када све буде готово, хвала.
Rally Fury - Balap mobil reli ekstrim Balapan zmq
Унесите ажурирање где можете сами да мењате брзине. То би учинило игру занимљивијом
Рели тркачки екстрем је оно што ми се највише допада због уштеде енергије коју има.
Веома лоша игра 🤮🤮🤮🤮🤮
Игрица је веома добра,И много ми се свидја.😎😎
поправите игру ако је отворим отворио би је, решите проблем. Хвала
Брутално!!!
Оп
Никад боља игрица није постојала
Врх
Смотана физика, скретање је лосе, модели аута ОК, све је скупо.........
Игра не брутална никад боље игре нема
То је сјајна и занимљива игра. Графика и контрола су сјајни.
Ја заправо волим тркачку игру и ова игра има све што ми је потребно добру графику✔, мултиплаиер✔ и што је најважније добру прилагођавање✔
Одлична је игра, графика је кул, али се много руши, замрзава и морам поново да покренем телефон, молим вас да урадите нешто о томе
Добро
Једини начин на који бих поново преузео ову игру је када поправим звук аутомобила да је толико досадно да дрифт аутомобили не звуче као тхт и следећа ствар која ми се не свиђа чињеница да морате да се трчите на време пре него што почнете да се тркате са другим аутомобили не воле превише времена за трке и превише реклама и поправке и дефинитивно ћу поново преузети ову игру тхкк
Ни звездицу не заслужује.... Ауто је као балон..... Поскакује и ротира као да нема гравитацију....