Post by temepermortlo on Feb 24, 2022 18:02:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pou ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pou IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty nekonečné drahokamy ▞▞▞
▞▞▞ Pou 2022 version ▞▞▞
1 hviezdička, pretože keď sa povedalo povoliť nahrávať zvuk, stlačím povoliť alebo odmietnuť, len zmrazím hru tak hlúpo
Dosť dobrá hra lebo ma to neomrzí ani za 5mesiacov sťahujte
Čelkom sa
-Hrať hry v herni a zarábať mince ! ... Stiahni si hru Pou na mobil alebo tablet s Androidom 1.6 až 7.0 na: ... Jednoduchý návod na stiahnutie Poua.
Super hrajte si ma za priatelov. Volám sa Pou_Luki1212 ;( ''/
Zabavni Parky: Aquaparky, D Tske Eleznice, Horske Drahy ...
Android hra POU dostala aktualizáciu vďaka ktorej Pou začal ...
Navod Louka_web
Pou Rekreacyjne uutv
MK
Pou Santai pns
Táto hra je taká divná nepáči sa mi s Pou naozaj nemá nič spoločné nie je taká skvelá páči sa mi to ale je nudná hodnotím ju dvoma hviezdičkami 😠 moja skúsenosť s touto hrou nie je dobrá Ale je to celkom zábava
Veľa úloh v minihrách je založených na šťastí alebo pre nadľudí.
Pou Vabaajamängud bpuj
Dúfam, že táto aplikácia môže mať aktualizáciu, s ktorou môže náš puc bojovať s inými pousmi. Je zbytočné viesť prestrelku, pretože túto hru zvyčajne hrá mladšia generácia. Pou môže mať skateboardovú bitku alebo niečo iné. kto vie? MULTIPLAYER POU SÚ NAJLEPŠÍ. CHCEM TO. PROSÍM.
Pou sa stal fenoménom, pretože je obľúbeným domácim miláčikom mnohých mladých ľudí na mobilných zariadeniach, či už Android alebo iOS.
Neviete ako sa dava taky pou ze tam je nekonecno penazi
Je to zábava a všetky mini hry, ako sa o neho starať, ale ako ho obliekať, musíte sa dostať na veľmi vysokú úroveň ako všetko a postup na vyššiu úroveň trvá dlho a keď dosiahnete túto úroveň, trvá to veľa mincí.
Pou môj milovaný. Nedávno som si to stiahol z nostalgie. Je to také zábavné, ako si pamätám. Jednoduchosť starostlivosti o môjho Pou je zábavná. Minihry a hudba sú stále rovnaké, ako si pamätám. Pekný.
Po vypnuti vam to itak stale bezi, cize vybija bateriu.
Naštve grafiku nasáva, vydáva zvuky v spánku a v škole sa nemôžem sústrediť na prácu v škole, nedovolí mi to stiahnuť, aj keď chcem, mal som to už predtým a je to na hovno, ovládanie bolo veľmi pomalé, jednoducho sa zastavilo a zabralo mi to chrbát skladovaním a batériou a je to na hovno, nikto to neskúšajte, pretože to jednoducho neskúšam, pretože je naozaj retardovaný, nedovolí mi to stiahnuť a hlúpy nesťahujte to ja' m truck, prosím, dávam ti svoju dôveru nesťahuj Toto, prisahám, dúfam, že toto je posledná šialená recenzia alebo hodnotenie, ktoré dostane, aby každý videl, že táto aplikácia je hlúpa a je nanič a nebude fungovať, kto kedy vytvoril to musí byť ani neviem dobre, len to neskúšaj na grafiku ponožiek a zober si úložisko a batériu v poriadku, vydáva to zvuky v triede a nemôže sa sústrediť na moju školskú prácu a kazí mi to krásu spi, pretože ťa všetci vieme, že musí byť pekná, vieš a áno
Milujem túto hru, hral som túto hru odjakživa, ak je vaše dieťa naozaj zábavné, ale môže to byť zábava aj pre staršie deti, odporúčam to.
Je to hnusna hra
Milujem túto hru, keď som bol dieťa, ale teraz som dospelé dievča, keď prvýkrát hrám túto hru, nahnevalo ma, ale uvedomil som si, že je to zábavná hra Túto hru naozaj milujem:'( Toto mi bude chýbať zbohom.
V posledných rokoch som hral Pou nábožensky, ale po chvíli som ho odinštaloval. Teraz sa snažím hrať hru znova, ale ide o to, že som mal 2 účty, ktoré mali rovnaký e-mail, chcem obnoviť druhý účet a písal som vývojárom a kontaktoval som ich na ich stránke. urobili to už niekoľkokrát, ale nikdy neodpovedajú. Takže dávam 1 hviezdičku, kým nedostanem od týchto ľudí úprimnú odpoveď.
Mne sa to páči, ale ospravedlňujem sa za zmätok, ok, len som vám chcel dať vedieť, ako si objednať pizzu 🍕😂, takže nie som si istý, čo sa stane, takže máme jednu predstavu, čo je prvé jeden .............. úžasné 😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎 😎😎 😎😎😎😎😎😎😎😎😎 áno páči sa mi tá hra a aj tie reklamy...... len otravné 😡👎😭🖕😠😡😾💢👬😣🤤
Hra sama o sebe dobra ale aktualizacia aa vobec.neda :-|
To je v poriadku, pretože v čase, keď to začína byť nudné, je potrebné pridať možnosti pre viacerých hráčov, aby sme mohli hrať všetky tie hry s náhodnými ľuďmi.
Milujem túto hru, nemá veľa doplnkov
Naozaj by som si prial, aby také oblečenie bolo o niečo lacnejšie, napríklad 100 dolárov za obyčajnú košeľu, a prial by som si, aby ste dostali viac ako jeden púch
V208 silver compressor cooling 3 tap water dispenser POU
Pou je uzasna aplikacia ale pozor je dost navykova
Bola to dobrá hra, ale všetky šaty a vecičky sú veľmi drahé
Tower forsvar konge Strategi xza
Pou Casual wpva
Najprv; Aby som bol úprimný, v skutočnosti som to vymazal, pretože som nudný 💤 hrať toto 9 mesiacov. Ale táto hra sa mi veľmi páčila. Môžete to hrať offline. A môžete si obliecť Pou roztomilé okuliare, komody alebo čokoľvek. Veľmi si vážim. Vďaka. (Ospravedlňujem sa, že som to práve vymazal, ale nebojte sa, používam účet, takže aj keď bola aplikácia odstránená, mohol som sa prihlásiť pomocou svojho účtu. Ahoj
Pou ite bezplatn aplik ciu iOS alebo Android na konfigur ciu a ovl danie alarmov ho syst mu WiFi / GSM. Komunikace přes GSM síť.
NAJLEPKIA HRA NA SVETE ❤❤❤❤❤❤❤❤❤😌😌😌😌😌😌😇😇😇😇😇😇😇😇🤠🤠🤠🤠🤠🤠😍😍😍😀😘😀😙😙😗😘😗😙😀😘😗😚😚 😚☺☺☺