Post by temepermortlo on Feb 24, 2022 18:05:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stick War: Legacy ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stick War: Legacy IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code mnogi svi ▞▞▞
▞▞▞ Stick War: Legacy 2022 version ▞▞▞
Stick War: Legacy na usluzi App Store
스틱 워: 레거시 전략 dikt
Nekako cool igra, iako je malo nepravedno kako AI neprijateljski tim može dobiti 2x više snaga od mene s manje rudara onda izvuku cijelu eskadrilu "Backup" niotkuda
Ovo je najteža igra ikad! Mislim kao Zašto moj neprijatelj U igri mora doći svakog trenutka!? Toliko preasure ali Beskonačno je lako, ali sve iako Ti činiš klasik lakšim jer mi je teško...
Ovo je nevjerojatna igra bez ikakvih nedostataka. Jedina stvar koju trebam je sljedeće ažuriranje za više igrača
Jako sam se zabavio igrajući ovu igru i ona ima 4 različita načina igre i sva 4 su zabavna definitivno preporučujemo da igrate ovu igru
To je dobra igra, ali kad uđete dalje u nju, postaje nemoguća i dosadan jedini način da je dovršite je kupnja dragulja. Svidjelo mi se, ali ne bih ga više dobio
Dobra igra
Doista je to stvarno dobra igra. Ali postoje problemi koji je mogu učiniti boljom. Prvo možete učiniti igru dužom. Trebali biste ukloniti sustav za poništavanje odabira dvostrukim dodirom. Možete dodati jedinicu koja može letjeti. Grifonov potres trebao bi se proširiti ne samo sprijeda nego i sa svih strana. Možete modificirati jedinice kao što je spreton koji može baciti svoj štit poput kapetana Amerike i vratiti ga. Možete dodati više heroja kože. Možete povećati ograničenje bojnog polja i jedinica za obuku.
Volim igru, ali postoji jedan problem, snizili su količinu dragulja koju dobivate po razini.
Super
Prilično zabavno, ali ebemy uvijek ima više resursa i moćnije borce. Ti, ja sam u ovom trenutku u kojem je moj div koji mi je trebao 3 m da zabacim napadnut od strane nemoguće izgraditi vojsku i zadnjih 15
Nevjerojatna igra, ali stare karte su dosadne danas, bilo bi bolje da postoje novi šefovi i nova bitka
Dobra igra, ali zahtijeva da potrošite novac na posljednjoj razini
Stick War: Legacy Estratégia ogx
Postavke zvuka se ne spremaju, moraju se podešavati pri svakoj aktivaciji igre, jedino mjesto za podešavanje postavki zvuka je u izborniku igre. To se ne može učiniti nigdje drugdje. Zvuči kao mala zamjerka (oprostite na igri riječi), ali vjerujte mi, mrzit ćete i veliki previd s obzirom na vrijeme. Također, nemojte kupovati, ne spremaju se na vaš račun, prijava je samo za ploče s najboljim rezultatima.
Predobro. Ne mogu prestati igrati. Uredi: ne mogu igrati. Trenutačno se ruši pri pokretanju.
Sviđa mi se ovaj gane, ali želim 100000000 milijuna dragulja
U redu je, to je u osnovi EA verzija ratova s štapovima sa svim platnim zidovima i nepristojnim cijenama u igrama. To je pristojna igra, ali iskreno mislim da bi bilo bolje jednostavno kopirati kne sa stick stranice. Ovo je samo krava za gotovinu i mrtvi konj koji čeka da se dogodi.
Ne znam jesam li jedini koji ovo doživljava niti je li ovo uopće greška ili novi dizajn igre, ali sada dobivam samo 5 dragulja u svakoj bitci umjesto uobičajenih 20 dragulja, to je vrlo iritantno jer je također mijenja se s vremena na vrijeme. Općenito, igra, izazovi i umjetna inteligencija su upravljivi, ali dragulji su ono što me sprječava, au većini slučajeva koči me da pravilno napredujem. Molimo popravite ovo.
Nerviraju me kako igra daje drugoj momčadi tri velikana, a moje pojačanje su samo 24 normalna čovjeka.
Zbunjen sam. Kada igram kampanju, igrao sam misiju archidon 10 puta, ali ne mogu dalje. Svaki put kad igram misiju moram ponovno proći kroz tutorial i onda na kraju ponovno otključavam strijelce. Ovo nema smisla!
Çöp Adam Savaşları: Geçmişin Mirası Strateji Oyunları htdq
Tko god je napravio ovu igru, očito nije baš puno testirao. Jednom kada dođete do čarobnjaka, možete učiniti sve, doslovno. Spam vas magijom koja vas neprestano obara.
Imam 100000000000 novaca🤑🤑🤑🤑🤑🤑😘😘🤑😘😘😘😎🤟💪🏻
Preuzmite starije verzije APK datoteke za aplikaciju Stick War: Legacy.
Stick War: Legacy কৌশল ptq
To je zabavna igra, problem je što kada preuzmem igru, kada igram druge igre, oglas će iskočiti niotkuda. Molimo pogledajte ovaj problem ili ću prijaviti ovu aplikaciju zbog instaliranja oglasa i programa bez dopuštenja.
Sama igra je u redu. Oglasi su prečesti, a opcija bez dodavanja je preskupa da bi se ozbiljno razmotrila. Nedostaje zanimljiv koncept, mehanika i jednostavnost korištenja
Igra je na neki način zabavna kada vas ne postavlja pred smiješne izglede da morate platiti nadogradnje kako biste bili uspješni. Čak se čini kao da se prilagođava suprotstavljanju promjenama koje napravite kako biste postigli napredak, kako bi se osiguralo da morate kupiti nadogradnje da biste pobijedili. Dakle, ukratko, uopće nije tako zabavno.
Glupa
U redu je kad igraš normalno, ali ako pojačaš na teško NEMOGUĆE pobijediti, naime na mapi s divovima, ne možeš pobijediti, sve sam probao, uglavnom zato što dobiju još 4 diva dok ubiješ jedan i nemate dovoljno početnog zlata ili vremena općenito da imate šanse...ne želim ni razmišljati o tome kakva je najveća poteškoća, odmah sam deinstalirao nakon što sam 5 puta pokušao pobijediti divovsku razinu na teške, MRZIM igre u kojima, ako MALO povećate težinu, igru postaje nemoguće pobijediti.
Nije izgubio
Ovo je drugi put da sam izgubio moje podatke. Prvi ok nije tehnički sačuvan... neki drugi put sigurno i jednostavno ga nema. Volio sam je igrati kao offline igru, ali sam izgubio sve svoje pogodnosti i sam po drugi put, da, neću pokušavati treći put, pogotovo ako je to moja dosadna igra za sada.
Vjerujem da je StickWar Legacy prekrasna igra koja omogućuje igračima da otključaju i prigrle svoje igračke vještine. Također bih želio podijeliti da je igra moja omiljena aplikacija na mom telefonu i laptopu. Ovakvo čarobno iskustvo je nevjerojatno! Zahvaljujem radnicima koji su proizveli tako uzbudljiv softver.
Ne znam još ali po ostalim komentarima mislim da je odlična
Opet te jako volim, ali moj jedini problem je možeš li dodati i način rada demoni jeli kao demon, molim te, dodaj barem 10 5 zvjezdica. Jako mi se sviđa ova igra. Ako ste odrasli demoni
Guerras celular de expansão Estratégia hblk
Teško je kontrolirati jedinicu... Zamalo sam izgubio cijelu vojsku u beskrajnim mrtvima jer ne mogu natjerati sustav da ode i kontrolira jebenog diva, lupkanog poput mitraljeza, ali neću kontrolirati diva u usred napada! Molimo, poboljšajte naredbu, aktivirajte način upravljanja igračem...