(iOS) Power Painter - Merge Tower Defense Game чит-код нескінченні дорогоцінні камені
Feb 24, 2022 18:18:55 GMT
Post by temepermortlo on Feb 24, 2022 18:18:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Power Painter - Merge Tower Defense Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Power Painter - Merge Tower Defense Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код нескінченні дорогоцінні камені ▞▞▞
▞▞▞ Power Painter - Merge Tower Defense Game 2022 version ▞▞▞
спочатку весело, потім цифри стають все вище і вище, і гра стає повторюваною
весело на деякий час, але без можливості перенесення даних на новий телефон і необхідності починати знову, грати безглуздо
перша маленька частина була веселою, але потім вона просто завмерла! Він хотів, щоб я купив скриню, але я не дозволив мені, якщо ви виправите це, я можу переглянути.
Моя ідея зробити це краще. Зробіть гроші легше отримати ТАКОЖ. Додайте вогнеметну вежу на короткі відстані
Це була чудова гра, дуже гарна трата часу. Я навіть терпляче сидів і дивився величезну кількість реклами, на якій вони наполягають, щоб ви дивилися. Я добре просувався до цього останнього оновлення, яке вводило валюту «пензлик», необхідну для оновлення ваших веж, яку ви не заробляєте в жодній значній кількості в грі. Хоча, звичайно, їх можна купити. Чиста жадібність, я видаляю цю гру. Соромно.
Hide 'N Seek! Hành động vzvt
Дуже чудова гра! Я вже давно граю в цю гру. Я б однозначно рекомендував пограти в цю гру.
дуже люблю цю гру! просто потрібно більше ділянок! Я досяг 1142 рівня і мав перейти в нову область на 1050, але я думаю, що я на останньому! будь ласка, зробіть більше ділянок! Я люблю цю гру! Єдине, що я хотів би змінити, це зробити пензлики більш поширеними, я отримав так багато оновлень, але не можу їх зробити через пензлики!
Пензликів надто мало, і коли вежі можна було модернізувати за гроші, це було непогано, але тепер здається, що кожна з моїх веж чекає на нові щітки для оновлення.
Ви не можете грати в цю гру, якщо ви не готові розщедритися на купу грошей. Існує важка зупинка, коли ви не можете прогресувати, не сплачуючи щотижневих премій або купуючи багато дорогоцінних каменів. Хто коли-небудь чув про щотижневу премію за телефонну гру?! і $7,50!! Я б заплатив одноразовий внесок у кілька доларів, але не щотижня.
У нього дуже весело грати, ви можете грати в нього де завгодно, для гри не потрібен WIFI!
Power Painter - це весела гра, у яку можна грати, коли ваша дошка. У цій грі є певна стратегія, щоб вона могла підтримувати ваш розум. У Power Painter також є безліч дивовижних рівнів для гри, щоб ви могли розважитися! Спробуй, це весело!!!!!
Цю гру створили боги чи хто? Вона ідеальна!!! 0
Нудно
Ця гра – чудова гра з повітряними кульками/бульбашками, яка дозволяє підвищити рівень своєї зброї за допомогою системи збору карт/золота. реклами, які я зустрічав, є деякими, щоб отримати додаткові речі, які я не надто проти, але це дуже часті запити.Моя частина підтримки розробників, щоб отримати щось, не є великою справою. є варіант преміум-класу, який я не розглядав, але ви отримуєте ще кращі речі з цим доступом типу VIP. Загалом, це повзунок головоломки з розширеним обличчям, який дозволить вам зайнятися.
Power Painter - Merge Tower Defense Game Simulyatorlar iwya
Це намагається бути одночасно клікером і грою захисту башти, і ви не можете звернути увагу на те й інше занадто довго.
найс
Power Painter - Merge Tower Defense Game Simulyasiya tsut
Боси хороші, і реклама все ще заважає, але ця гра все одно дивовижна
іноді трапляється збій, коли автомат на рівні боса вбиває боса, і я рухаюся далі!
Такий безмовний. ВЖЕ 5 ЗІРОК! всього 5 хвилин гри, і я був ДУЖЕ вражений. Так тримати дивовижну роботу! Я хотів би трохи покращити графіку, але загалом це ПРЕКРАСНО!!!
Я думав, що це весела гра, але після того, як я грав у неї до 15 рівня (безкінечний рівень), мені набридло. Я перестав грати на кілька днів, а потім повернувся до нього. Я випадково видалив гру, тому завантажив її повторно, і вгадайте що... Мені довелося починати все спочатку!! Це сталося після того, як ви вже вказали ще раз, щоб перейти до цього етапу, через оновлення телефону. Це не зберігає ваші дані, і це ніколи не закінчується!!
Power Painter — це гра, яка СИЛЬНО заохочує мікротранзакції (хоча вони не такі вже й мікротранзакції, коштують близько 18 доларів США за оновлення, але стають дедалі дорожчими). У ньому є аспект freemium, який покращився, але ми говоримо про мінімальний. Він навіть не отримує належну послугу преміум-класу. Каже «Без реклами», тому, природно, оскільки ви бачите лише рекламу, коли натискаєте сумки, але все одно бачите рекламу, це дуже розчаровує.
Розслаблюючий, чудова цінність відтворення, аварійне завершення роботи під час перегляду відео за безкоштовні бонуси.
Тут є основні вимоги до гарної гри Tower Defense, але спосіб її налаштування полягає в тому, щоб змусити вас дивитися якомога більше реклами або платити їм 6 фунтів стерлінгів на тиждень (серйозно?) - я не можу рекомендувати це
Ця гра для дітей 0 .
Power Painter - Merge Tower Defense Game Simulaatio qpg
Класна гра
Це чудова гра, якщо вам потрібна додаткова вежа. Спробуйте тримати одну з веж над бульбашками, які вона випустить, навіть якщо вона не на місці
Після оновлення вони змінили все, що ви не можете продати назад вежі за гроші, а нової кисті для фарби системи недостатньо, щоб швидко оновити, не купуючи її. За гру!
Гра чудова, дуже важка. Я досягнув рівня 15, етап 1057, і гра не має подальшого прогресу після рівня 15, етапу 1050. Я хочу побачити рівень 16, етап 1051. Що станеться, коли я досягну рівня 15, етап 1100, а ви додасте рівень 16? Чи повернуся я до етапу 1051?
Ігровий процес веселий. Оголошення ні. Навіть коли ви натискаєте x, воно все одно відтворюватиме рекламу. Я знаю, що вони повинні заробляти гроші, але будь ласка, просто зупиніться.
насправді це досить весела гра. на жаль, реклама надто нав'язлива, мені довелося видалити.Я просто люблю цю гру, але я ставлю їй три зірки, тому що ти нічого не робиш, я просто зроблю деякі речі, і я просто сплачую все, що нічого не ставлю, це безкоштовно, якщо Bionicle так нудно давати нам її безкоштовно
Весело і досить захоплююче, і для стандартів магазину додатків це найкраще, звісно, це не так, але все одно весело
Незважаючи на те, що в цій грі є багато реклами, це гра Freemium, якщо ви не купуєте гру, вона обов’язково має рекламу, щоб розробники могли заробляти гроші. Це також хороша гра
Пристойний геймплей, хороша гра на холостому ходу, загалом весело грати
це дійсно весело протягом перших кількох годин, але потім стає дуже гірким або платити за перемогу, щоб зайти далеко
Power Painter - Merge Tower Defense Game Simulacijske igre yuy
Справді вражаюча кількість реклами. Чесно кажучи, це дуже вражає.
Почніть бачити платіжну стіну на рівні 15, що становить приблизно 30 хвилин гри, крім того, вам доведеться дивитися рекламу на все, а також VIP-товари коштують 7,50 доларів на тиждень, а це 2 з них, тому 15 доларів на тиждень не варті я бачив ігри, в яких лише 10 доларів на місяць супер p2p n p2w перестали грати після того, як я потрапив на основну плату на 20 рівні, програв приблизно 5 разів НАСТУПНИЙ!!
Ця гра дійсно весела, має гарну графіку та прості правила. 😊
Подобається, але я думаю, що це не найкращий спосіб отримати найкращий спосіб отримати найвищу якість, звичайно, я нікуди не збираюся для вас, я думаю, що це було єдине, що ви повинні знати. Дякую всім серцем і розумом за те, що я можу отримувати його час від часу в моїй голові та плечах, і деякі з них продаються в цьому повідомленні у вашому розділі Ціна та доступність обмежені, підлягають конфіденційному та призначеному одержувачу. Дякувати Богу.
Гра хороша, мені подобається. Просто "переглянути рекламу, щоб оновити випадкову вежу 4" занадто багато. Я просто постійно модернізую ту саму вежу, продаючи все безпосередньо перед переглядом реклами, і я не можу зараз програти з моїми завищеними вежами
Це найкраща гра в історії.😆😆😆
З цією грою все в порядку, але НЕ турбуйтеся купувати речі, щоб досягти успіху, оскільки гра здається масштабованою, щоб завжди відповідати вашому рівню. На 175 рівні у мене було понад 120 веж, і я намагався виграти. Під час попереднього збереження я був на рівні 315 з вежами на 120 і все добре.
глючно, як у біса, втрачайте 2 вежі щоразу, коли виходите з гри, ганьба, бо це зіпсувало хорошу гру
Було добре до додаткової валюти. Я більше не можу легко оновлювати вежі, тому що я не маю надійного джерела цієї нової валюти. Це чітка техніка захоплення грошей, і саме вона змусить мене припинити грати. Я сподіваюся, що інші відчувають те ж саме, тому ви бачите помилку у своїх шляхах.
Єдине, що я маю з цим, це те, що гра чорна, але додаткові меню сині просто не підходять
досить нудний і повторюваний. Мені здається, що це просто копія гри bloons TD5. це справді досить нудно. в оголошенні кажуть, що це найкраща неактивна гра. Я спробував це, і це мене набридло ще більше. Я не ставлю іграм, які не просто жахливі, 1 зірку, але підсумовуючи, я міг би зробити це з нуля. не приймай, якщо не хочеш нудьгувати.
Ви будете витрачати більше часу на перегляд відеореклами, ніж на гру. Що ще гірше, вони хочуть $7,50 НА ТИЖДЕНЬ за «преміальний» ігровий процес. Ця гра не варта одноразової покупки вартістю 7,50 доларів США, але одна на тиждень! Це 390 доларів на рік!