Post by temepermortlo on Feb 24, 2022 17:36:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Fighters 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Fighters 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçılar kristalları artırır ▞▞▞
▞▞▞ Sky Fighters 3D 2022 version ▞▞▞
3-cü dərəcəli və ən pis idarəetmə sistemi 👎👎
Bilmirem nece oydy3 ulduz pes edir
Helelik 3ulduz verirem şəkildəki kimdse 5ulduz duşur qo yukleyirem görek
səviyyə çox kiçikdir və oyunun başını düzəldin. çox yaxşı proqram amma iki oyunçu yoxdur.
Ala bir oyundu hamıya tövsiyə edirəm
Çox istifadəçi dostu deyil; İdarəetmə çox ləngdir və cavab vermir
Bunu çox yaxşı deyə bilmərəm, çünki onun qrafikası o qədər də yaxşı deyil, 2-ci. pulemyotlar heç vaxt mükəmməl atış etmir, hədəfi təyin etdim, amma aydın oldu, 3-cü. Heç biri mənə raket atmır, amma 'RAKETİ KİLİDİ' göstərir, demək istəyirəm ki, hər hansı bir matçda bizi qorxudur, 4-cü. Oyunun sistemi olaraq mən 2 yoldaş uçuşu alıram və onlar düşmən düzənliklərinə və gəmilərinə hücum edərək mənə kömək etməlidirlər, lakin bunu heç vaxt etmirlər, ona görə də sizə 3 ulduzdan yuxarı qiymət verə bilmərəm. Problemsiz, döyüşdən həzz almaq yaxşıdır
Sky Fighters 3D Акционе lbho
Yaxsi oyidu amma 4 yer teze çətindi
Ən pis oyun..... Mən bunu bəyənmirəm. Düzgün təlimat və digər göstərişlər yoxdur. Darıxdırıcı və vaxt itkisi olan adam.!!
Çox bomba oyun du qaqaş dar hiyləlisini yükləməyi mənə də örgədin Rinad Quluyev nolar 🥺🥺🥺🥺
Əla 💪🇹🇷🇹🇲🇵🇰🇦🇿🇬🇪
bu oyun yaxşıdır, amma məbləği və balina səviyyəsi 6 olan daha çox təyyarə almalıyıq, ona görə də demək istəyirəm ki, onu dəyişdirin.
Qrafika və səs sadəcə pisdir.
Nəzarətlər çox çətindir, təkmilləşdirməyə ehtiyac var
Mümkünsə, daha çox səviyyələr, təyyarələr və iqlimlər və yeni baza əlavə edin. Möhtəşəm Oyun başlanğıcda çox asandır, lakin biz yüksəldikcə işlər çətinləşəcək və biz təkmilləşmək məcburiyyətindəyik, bəli hələ də oyun dizaynerləri səviyyəni yüksəltdikcə kreditləri artırmağa kömək edir, belə ki, Gözəl Qrafika
O qədər axmaqsan ki, sənə bağlı olan missali heç vaxt itirə bilməzsən və sonra missal sənə dəyəndə sağlamlığın yarısını itirirsən. Bu çox bezdiricidir
Salam bu çox gözəl bir oyundur hamıya tövsy edirəm nə
Yaxşı oyun, lakin yalnız bir görünüş və qrafikada oynayır
əla konsepsiya, lakin idarəetmələr son dərəcə məhdudlaşdırıcıdır. real olaraq bank edə bilməz. hətta görmə məsafəsində olan hədəflərə atəş aça bilməz. amma uşaqlar üçün əladır
Salam sağol
Zəhmət olmasa bir neçə Mega raket buraxıcısı və raketdən müdafiə deflektoru və ya görünməz rejim və gücləndirici əlavə edin.
Bu, bir cırıq üçün bir problem üçün çox maraqlı oyundur
Salam super oyundu
qəşəngdir
Bu yaxşı oyundur və bir ay əvvəl gündəlik mükafatları tıkladığımda gəlmir və yazır şəbəkə mövcud deyil amma telefonumda 4 g telefon və jio sim var
Sky Fighters 3D Akcija wxp
Çox qeeeeşşşşəəəəəəəəəəəəəəəəəəəng
Bir sual, niyə yalnız düşməndə məşəl var, oyunçuda yoxdur?
Çox pis oyundu
pissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Möhtəşəm oyun? Ancaq nə vaxt onu başqa səviyyəyə yeniləməyi planlaşdırırsınız!
Luftkampf des Kampfjets 3D Action kus
Heyrətamiz oyun, ancaq əlavələr üzərində işləyin, amma əks halda bu oyun yaxşıdır
Sky Fighters 3D Акционе cnk
Bu oyun 🎮👌 zəhmlidir və qrafika mükəmməldir
Heç yüklənmədi çox pis
Bütün səviyyələr bir növə bənzəyir, bu da oyunu darıxdırıcı edir və yeni bir silah və ya təyyarə almaq da çox çətindir. Əvvəlcə bu iki problemi həll edin. Qrafik və idarəetmələr yaxşıdır.
Cat Jump Zręcznościowe lwhr