Post by temepermortlo on Feb 24, 2022 17:45:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cut the Rope: Magic ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cut the Rope: Magic IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy závadové mince ▞▞▞
▞▞▞ Cut the Rope: Magic 2022 version ▞▞▞
Je to tak špatné, co je to za hru? reklama se objevuje každou minutu, přeřízni lano? Jak je to zábavné?
Nejlepší hra na světě
Cut the Rope: Magic 퍼즐 hqkd
Zábava, dokud to nepřestávalo padat. Zkoušel jsem to několikrát přeinstalovat a opakovalo se to. Lokálně jsem vymazal data a nyní je veškerý můj pokrok pryč.
Ujde to
Tahle hra mě moc nebaví. 2 hvězdičky jsou pryč kvůli každé druhé hře, bude tam tolik otravných reklam! A ještě jeden je ten, že existují určité úrovně, které jsou velmi těžké a vyžadují nějakou pomoc. Opravte to prosím, ODSTRANĚTE REKLAMY, abychom si hru mohli užít já i ostatní hráči.
Tato hra je úžasná. Chcete-li odemknout nové úrovně. Líbí se mi to a co si o tom myslíš. Cokoli říkám, tato hra je úžasná.😘😘😘😘
Reklama vsude kam se podivam, 30 vterinove reklamy po kazdem levelu. Odinstaloval jsem to.
Tahle hra se mi moc líbí❤❤❤
Skvělá hra. Nesnáším reklamy. Objeví se po každém pokusu.
Je to skvělá hra pro lidi, kteří chtějí něco dělat!!👍
Úžasná hra 😍❤️❤️
Waaaay příliš mnoho reklam!
Hra byla tak zábavná, než to prasklo. Teď už to nemůžu otevřít.😭 Opravte to prosím!
Je tam příliš mnoho doplňků a dobře, chápu proč. Ale hra je úžasná
Nejde mi to zapnout
Líbí se mi tato hra, ale příliš mnoho reklam, můžete prosím vyčistit všechny reklamy
Hra spadne na OP6T android 9 na úrovni tři. Poté nelze hru otevřít. Automaticky se zavře při pokusu o otevření.
Chtělo by to další aktualizaci
Cut the Rope: Magic Kirakós játékok ueg
Daleko k mnoha reklamám. Hru nelze hrát, aniž by se po restartu, spuštění nové úrovně nebo dokončení úrovně zobrazila jakákoli reklama. Můžete zaplatit za odstranění reklam, ale je to od vás tak nuceno zaplatit.
Queen's Quest 4: Sacred Truce સાહસિક ajfl
Tak roztomilou hru sem ještě neviděla =3 Doporučuju stáhnout a hlavně jestli jedete na nějakou dlouhou cestu cx
Cut the Rope: Magic თავსატეხი yjpg
Na mnoho reklam, ale docela dobré
reklamy. Pokud máte rádi neustálé reklamy, vyzkoušejte to.
Stahujte!💪
Skvělá hra
To čekání než stráví ty bonbónky je zdlohaví. Nejméně 1H.musim čekat než se nabyje . Ale je to hezká odpočinková hra.teť sem v půlce.
Dobrá hra, ale příliš mnoho reklam ji činí nehratelnou
Tolik se leskne
Líbí se mi tato hra, ale nyní nemohu tuto aplikaci otevřít, doufám, že to můžete opravit
už jsem tu hru zaplatil.. protože tu reklamu nesnáším..je to tak nepříjemné
Miluji karikaturu Om Nom, je tak rozkošný. Já a moje děti milujeme sledování malých kreslených filmů Om Nom a rádi hrajeme roztomilou sérii lana. Je skvělé, když si hraje celá rodina. Není to těžké, ale musíte přemýšlet a používat hlavu.
divit se plná hra
Rozkošně náročné a uvolňující zároveň! Hrál jsem všechny hry Cut the Rope a tato je rozhodně nejtěžší. Pokračuj v dobré práci!
Jako tohle je extrémně skvělá hra 😍 a pokud si prostě vypnete wifi nebo data, nebudou žádné reklamy 🙄
PŘÍLIŠ MNOHO PŘIDÁNÍ!
Dobrá grafika. Dobré hádanky
Vývojáři tomu dali hodně práce. Hra má spoustu unikátních minny hlavolamů, které ostří vaši ženu zábavnou a zábavnou formou. Je to zatím nejlepší mobilní hra, kterou jsem hrál. Je tu ještě jedna věc, kterou je třeba opravit: jediné, co si můžete koupit, jsou kouzelní duchové, kteří řeší hádanku, a já bych chtěl mít možnost koupit něco jiného
Grafika je skvělá. Hrál jsem hry Cut the Rope dříve také. Tento konkrétně však na mém zařízení spadne. Jakmile dokončím tutoriálovou část až 4 úrovní, hra se sama zavře. A to se stane pokaždé poté, když hru otevřu, zobrazí se logo Zeptolab a znovu se zavře. Zkoušel jsem hru přeinstalovat, ale z nějakého důvodu to nefungovalo. Mám Redmi Note 10 Pro, pro případ, že by to vývojáři potřebovali vědět.