Post by temepermortlo on Feb 24, 2022 17:55:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Tank Rumble ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Tank Rumble IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods neierobežots monētu skaits ▞▞▞
▞▞▞ Super Tank Rumble 2022 version ▞▞▞
Spēle man netiks instalēta, lūdzu, apsveriet problēmas novēršanu. Bet 3 zvaigznes, jo lieliska spēle, kurā varat izveidot savus darbus, lieliski strādājot pie savas spēles!
Man patīk šī spēle, bet es ļoti vēlos, lai tu uztaisi smilšu kasti, jo es gribu uztaisīt foršus tankus un dažus citus darinājumus, un vēl viena problēma ir tā, ka ir vajadzīgs mūžīgs laiks, lai atrastu piemērotu pretinieku 9. līmenī un lielākoties tik spēcīgus. man pat nav iespēju izdzīvot, un pārējiem tā ir insta kill. Tātad jūs varat novērst šo problēmu un izveidot smilšu kasti
Šī spēle bija satriecoša.. Bija.. Bet, sākot no zelta 3. ranga, ir pārāk daudz hakeru un bagiju tvertņu.. Nav degvielas krāpnieku, sienas rāpuļprogrammu. Lūdzu, izlabojiet to, es atjaunināšu savus pārskatus.
Man patīk šī lietotne, bet, kad es uzbūvēju kādu tvertni, tā ir vāja vai spēcīga
Man šī spēle patīk bet varat uztaisīt tā ka naudu ir dabūt vieglāk un nopirkt papildus raktuves 👍?
Viss mans progress pēkšņi ir pazudis, lai gan es to pievienoju savam Google Play kontam, es biju tik tuvu spēles pabeigšanai, atjaunojiet progresu!
Spēles maču meklēšana sākumā ir laba, taču, tiklīdz jūs sasniedzat vairāk nekā 10. līmeni, ienaidnieki iegūst ieročus, kuru spēlētājiem nav, un vairs nav īsti cilvēku, jo jūs varat atkārtot maču.
Pretinieki nav līdzsvaroti ar manu spēku, viņi vienmēr ir pārāk grūti manam tankam, izņemot šo jautro spēli.
Ēkas sistēma ir ļoti neveikla un nemaz nav rafinēta. Ir daudz transportlīdzekļu veidošanas/cīņas spēļu, kas abas darbojas daudz labāk.
Jautri un lieliski spēlēt 5 zvaigžņu
Grūti salikt tankus kopā, un lielgabalam ir savs prāts, bet savā ziņā labs
es spēlēju šo spēli, bet mans sapnis ir nopirkt vilciena ādas pakotni, bet tas ir pārāk dārgi, ja jūs darāt visu skinu komplektu, kas maksā 5600, tāpēc tas ir labi, bet spēlētāji krāpj 50 līmeņus, spēlētājs ir zems, lai viegli uzvarētu, jo zemā rangā spēlētāji cīnās ar vājiem tankiem jūs nevarat pazemināt savu rangu
Atjauninot, es nevaru to atskaņot
Pārāk daudz krāpnieku. Izstrādātājs neko nedara šajā sakarā. Spēlētāji izmanto uzlauzumus, lai izveidotu tankus, kas var uzkāpt uz kartes un griestiem. Nāciet puiši...
Arī man būs šī spēle pirms 1 gada. Tā bija lieliska un vienkārša kontrolieris, taču tai ir nelielas problēmas. Problēmas rada šī spēle tiešsaistē, taču tā ir jautra
Laba spēle lieliskas kontroles patikama spelēšanas sajūta labi grafiki ļoti interesanta ļoti labi ieroči un lieliska spēle :komentārs:Es gribētu lai varētu jūs spēlei dot bezgalīgu benzīnu jeb paldies par šo jauko spēli🎊🎉🎈♥️
Man patīk tanku spēles, un šī ir mana mīļākā Tank spēle, kuru es nekad neizdzēsīšu
Patīk, mazulīt, bet ir kļūme Kad pakaramā daļas ir tikai nedaudz traucējošas Un, lūdzu, nākamajā atjauninājumā mums vajadzētu būt iespējai pārvietot daļas bez rokas, jo tas ir nedaudz grūts, jūs zināt, un iespēja bloķēt projektu
ļoti forša koncepcija, bet uts ir kaitinošas, ka jūs iedevāt skatīties piebilst, lai samaksātu par degvielu, lai turpinātu maksāt.
Super Tank Rumble Priložnostne npm
Man ir jāraksta daudz lietu, tāpēc gaidiet šo pārskatu. Spēļu cīņas nav īpaši labas posmos no 17 līdz 20, jo spēlētāji pārspēj savas mašīnas. Tā ir vai nu uzvaras, vai zaudējuma situācija, nav daudz pelēko zonu. Zemākajos līmeņos no 1 līdz 15 viss kaujas gudrais ir patiešām labs. Kaujās ir daudz dažādu, daudz aplēšu, nevis viegli spriest par mačiem. Būvniecība jums būs jāpiedzīvo for.yourself. Es iesaku šad un tad instalēt un atinstalēt.
Tas ir nedaudz forši, bet es un, iespējams, citi spēlētāji vēlētos redzēt vairāk ieroču vai priekšmetu spēlē vai pat tikai vairāk misiju, pēc kāda laika tas ir kļuvis garlaicīgi.
Man rodas problēma, kad atveru lietotni un dodu atļauju, tad tiek parādīts dialoglodziņš ar (tas darbojas tikai parastajās ierīcēs)
Супер битва танков Казуальные njep
Man patīk būvēt tankus
Jā, tā ir jautra spēle, taču, pakāpjoties augstāk, jūs vairs nevarat cīnīties, jo viņiem var būt vairāk ieroču un uzlabojumu. Tātad, vai jūs varat super tankkuģis to izdarīt tā, lai jūs cīnītos ar tanku ar aptuveni tādiem pašiem ieročiem un citām detaļām kā jūs?
Laba spēle Ļoti priver
Manuprāt, spēle joprojām ir nelīdzsvarota. esmu 15. līmenī un esmu pārī pret 20. līmeņa + spēlētājiem
Super Tank Rumble Casual vqvq
Šī spēle māca mums izveidot tankus, bet tajā nav kļūdu un kļūmju šajā spēlē es to spēlēju 5 gadus šī ir labākā spēle un viņa izstrādātāji pateicas jums par šo spēli
Spēle visapkārt ir briesmīga. Jā, radošums ir foršs, taču līmeņošana ilgst mūžīgi, jūsu nopelnītās kastes balvas tiek atvērtas uz visiem laikiem, tāpēc, pirms jūs to saprotat, jūs iegūstat 20 koka kastes, kuru atvēršana aizņem 2 stundas. Un, lai to papildinātu, tā ir neveiksmīga, un vadības pogām ir aizkave.
kāpēc es zaudēju, kad laiks ir beidzies, pat ja pretiniekam ir vairāk bojājumu nekā man???
Šī ir lieliska spēle, tomēr man ir jāzina, kā uzvarēt, jo algoritms ir stulbs, es nogalinu pretinieku un mana veselība ir uz pusi jaudas, tomēr var būt viena nagla no pretinieka un es tieku uzvarēts !!!!! Labojiet to, LŪDZU
Šī spēle ir laba, jo mēs varam izveidot super tankus, tikai viena problēma ir tā, ka mēs nesaņemam tik daudz Heath (rediģēt) Jaunā spēle ar nosaukumu super tank buildz vai tā būs smilškastes režīms un pievienos smilškastes super tanku dārdoņu, paldies.
ideāla bija lieliska bērnība
Tā ir laba spēle, taču spēle ir neveiksmīga. Manas tvertnes ritenis turpina iestrēgt gaisā, atstājot mani atklātu. Tāpat būtu bijis lieliski, ja mums būtu bijis neierobežots skaits uzbrukumu, tas palīdzētu iegūt labākus tērpus. Tāpēc mans pārskats ir 3 zvaigznes. Kostīmizācija ir lieliska btw.
Spider Stickman Fighting - Supreme Warriors Alkalmi zrsq
Nevar atskaņot pieteikšanās kļūdas dēļ, pat ja es to instalēju normāli, kādi labojumi?
Labojiet cīņas. Ja jūs izaicināt un nevarat pilnībā iznīcināt pretinieku, lai gan esat izdarījis mazāk bojājumu, jūs joprojām zaudējat. Daudzi lietotāji izmanto šo problēmu, aizspiežot dažus savus objektus aiz jums, un jūs nevarat iznīcināt šos objektus, un jūs automātiski zaudējat cīņu.
Ļoti grūti nopelnīt naudu un ļoti smagas kampaņas, un tas vienkārši kļūst ļoti ātri garlaicīgi
Spēlētāji var izkļūt no jūsu redzes loka, un, kad jūs sasniedzat augstākus līmeņus, šķiet, ka spēle kļūst ļoti neveiksmīga, bet citādi patiešām jautra.
diezgan laba spēle, bet vadīklas ir 2/100, es vēlos, lai jūs to varētu pielāgot, bet jūs nevarat.
šī spēle nav nekas cits kā aizraujoša un nomākta! visvairāk nomākta daļa šajā spēlē ir karavīri. viņi slēpjas blakus tankiem, kur jūs vienkārši nevarat pieskarties tiem'! tas ir neticami negodīgi! ir arī kaitinoša funkcija, kas padara spēli atkarīgu — eļļa. jā, jums jāgaida, līdz tas uzlādējas. nespēlē šo spēli. nav par ko.
Man tas patīk kopš brīža, kad sāku spēlēt, es to izbaudīju. Šeit ir skaista grafika, multfilmas stils un viegls veidošanas stils, kas gan vēl nepatīk?